25.9.2024 09:53
Sun Tanssistudio

Syyslukukauden tapahtumat!

Syysterveisiä Tanssistudiolta!

Suntanssin syyslukukausi on alkanut mukavasti ja tanssisalilla on hikoiltu ahkerasti hymy huulilla! Siltä varalta, että syysflunssa iskee jossain kohtaa muistutan, että tunteja voi korvata kalenterin avoimilla tunneilla. Eli jos joudut jättämään oman tunnin väliin, voit korvata tuntisi jollain muulla tunnilla. Voit korvata myös vähän nuorempien tai vanhempien tunnilla, koska mahdollisia korvaustunteja on kalenterissa vain 7. Kisaryhmien tunneille (sun+) ei voi tulla korvaamaan.

Syyslukukaudella Sun Tanssistudio järjestää kaksi tapahtumaa!! Nuorten Katutanssitapahtuma järjestetään lauantaina 23.11 Anniksella. Tapahtumaan sisältyy hiphop, popping ja freestyle tunnit vierailevan opettajan, loistavan Matti de Jongin johdolla sekä johdatus battle touhuun & jamit dj:n soittaman musan tahtiin! Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyy nettisivuilta viimeistään 1.10, mutta nyt kannattaa jo varata tuo päivä kalenterista ja alkaa treenailla omia muuveja battlea varten :)

Lisäksi kauden päätteeksi järjestetään oppilaiden toiveesta myös näytös Porin Teatterin isolla näyttämöllä torstaina 19.12.

Värikästä syksyä toivottaa,

Kaisa