22.7.2024 15:15
Sun Tanssistudio

Tanssikausi alkaa 15.8.2024!

Hei!

Syyslukukausi alkaa noin 3 vkon kuluttua, torstaina 15.8, jee!! Lähes kaikkiin ryhmiin mahtuu vielä. Kalenterin, tuntikuvaukset, hinnaston ja toimintaohjeet löydät nettisivuiltamme (suntanssi.fi)

Ilmoittautuminen tapahtuu nettisivuilla. Valitse ilmoittautumisen yhetydessä lasku, joko kausimaksu, kokeilumaksu tai lisämaksu, jos ilmoittaudut toiselle tai kolmannelle tunnille / vko. Suosittelemme kokeilumaksua (16€) uusille ja ryhmää vaihtaville oppilaille. Kokeilumaksu hyvitetään kausimaksusta, jos ja kun oppilas innostuu ja haluaa jatkaa tanssitunnilla koko kauden.

Laskut lähtee automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä ja niissä on 3 viikon maksuaika vakiona. Minä voin jatkaa maksuaikaa tai hyvittää laskun, jos tulee muutoksia, kunhan se tapahtuu ennen eräpäivää. Jos lasku jää maksamatta, sen käsittely siirtyy suoraan Vismalle.

Toimintaohjeista löydät vielä lisää ohjeita ilmoittautumiseen. Minulle voi myös soittaa tai laittaa viestiä. Autan mielelläni esim ryhmän valinnassa!

Kevätnäytöksessä kuvattu videokooste löytyy nyt täältä https://www.youtube.com/watch?v=XKMZd8ycz7g ja myös muilta @suntanssi some-kanavilta.

Mukavaa loppukesää!


Aurinkoisin terveisin,

Kaisa